СПА хотел Вършец "Минкови бани" с. Спанчевци е разположен в полите на връх Тодорини кукли на 2км. от гр. Вършец и на 5км. от Клисурски манастир "Св. св. Кирил и Методий".

Спа хотели Вършец

Красива природа, тишина и спокойствие
 • На басейн във Вършец

  3 басейна с минерална вода

 • Ресторанти във Вършец

  Сватби и фирмени партита

 • На почивка във Вършец

  18 планински къщички

 • Футбол във Вършец
  Игрище за любителите на футбола
 • Ресторанти с градина във Вършец

  80 места на открито сред природата

Минерални басейни в Минкови бани

СПА център Минкови бани
ВХОД БАСЕЙН - Понеделнин до Четвъртък

ВЪЗРАСТЕН - 20.00 лв.

ДЕТЕ от 3 г. до 7 г. - 15.00 лв.

ДЕТЕ до 3 г. - Безплатно (без шезлонг)

ВХОД БАСЕЙН - Петък до Неделя

ВЪЗРАСТЕН - 30.00 лв.

ДЕТЕ от 3 г. до 7 г. - 20.00 лв.

ДЕТЕ до 3 г. - Безплатно (без шезлонг)

* Минерален басейн със СПА - термална зона от 10:00 до 18:00 часа

Лятна прохлада сред природата

Почивен комплекс Минкови бани Вършец е сред малкото семейни хотели във Вършец, които разполагат с 3 басейна с минерална вода /за възрастни и деца/ и един вътрешен басейн към хотела. И трите басейна са снабдени със собствени системи за пречистване на водата.

Водата от всички минерални извори е със слаба минерализация, алкална, хидро-карбонатна, сулфатно-натриева, ниска водна твърдост, бистра, безцветна и с приятни питейно-вкусови качества. Съдържа елементи като желязо, литий, барий, алуминий, стронций, фосфати, манган, арсен и др. Подходяща е за вътрешно приемане, за инхалации, за напояване, за обща профилактика, укрепване и закаляване на организма, физическа и психическа преумора и др.

Водата стимулира функциите на клетката и обмяната на веществата, оказва противовъзпалително действие, подобрява регенерацията на нервните влакна. Според специалистите подпомага лечението на заболявания на нервната и сърдечно-съдовата системи, стомашно-чревния тракт, бъбречно-урологични, гинекологични и ендокринно-обменни заболявания, както и такива на опорно-двигателния апарат. Минерални басейни Вършец.

Снимки от басейните

Ресторант Минкови Бани

Открит и закрит ресторант на две нива в Минкови бани с. Спанчевци, Вършец

Ресторант за сватби и тържества

Почивен комплекс Минкови бани Вършец разполага със закрит ресторант с 120 места и открит с 60 места на две нива. Ресторанта е подходящ за сватби, семинари и организирани тържества. Предлагаме богата програма и много други забавляния за гостите ни. Ресторанти Вършец...

вижте повече